Select Page

972 300 204 - 602 25 43 73
pratsdelacarrera@vedruna.cat

C/Anselm Clavé, 33 · 17200 Palafrugell

VEDRUNA - PRATS DE LA CARRERA

Portes Obertes Virtual

Benvinguts

Benvolgudes famílies, 

En aquest espai us presentem el nostre Projecte Educatiu emmarcat dins la Fundació Vedruna Catalunya Educació. Una fundació amb 36 escoles treballant en xarxa per tal d’oferir un projecte que respongui a les necessitats del s.XXI. 

Una manera d’educar amb un estil propi on es vetlla perquè cada noi/noia pugui desplegar el bo i millor de si mateix, on es té en compte  la persona, que esdevé el/la protagonista del seu aprenentatge. 

El centre fa temps que aposta per la innovació educativa entesa com a mitjà per impulsar noves metodologies de treball, convertint la tecnologia en eina pedagògica i adaptant els currículums a les realitats socials que aquests noies i nois hauran de viure i en les quals n’ hauran de prendre part per fer un món millor. 

Ho portem a terme en el marc de la nostra escola, una escola arrelada al poble, propera, petita, amb un equip docent estable, amb experiència i amb constant formació. 

En aquesta web  trobareu aspectes pràctics de funcionament i organització del centre, alhora que informació per contactar amb nosaltres si és del vostre interès. 

Isabel Castelló 

Dir.ª General