Select Page

972 300 204 - 602 25 43 73
pratsdelacarrera@vedruna.cat

C/Anselm Clavé, 33 · 17200 Palafrugell

EXTRAESCOLARS

Portes Obertes Virtual

Les extraescolars són un conjunt d’activitats que organitza l’AMPA de l’escola per tal de complementar la jornada escolar. L’objectiu és que els nens/es puguin complementar el seu desenvolupament en diferents camps: artístics, esportius, d’habilitats. Aquestes activitats es realitzen de 13.45 a 14.45 i de 5 a 6 o 6’30 de la tarda.

AULA D’ESTUDI

En aquest taller de reforç els alumnes que poden realitzar les seves tasques diàries amb el suport d’un educador que guia el seu treball i facilita estratègies d’aprenentatges i d’organització.

TRINITY COLLEGE

El Prats de la Carrera és Centre Examinador del Trinity College, i com a tal portem molts anys preparant i capacitant als nostres alumnes des de 1r a 4r d’Eso a examinar-se en conversa, amb professors britànics nadius directament arrivats a la nostra escola. Les classes de Trinity potencien l’habilitat oral dels alumnes i els dónen l’oportunitat d’obtenir un títol que els acredita pels seus estudis futurs.

FRANCÈS

Va dirigit a tots els alumnes que volen adquirir un bon nivell de la llengua francesa, o que tinguin interès més endavant de fer un Batxibac, el batxillerat que  permet cursar un currículum mixt que suposa fer un terç de l’horari lectiu del batxillerat en llengua francesa cursant les matèries de Llengua i literatura franceses i Història de França.

TEATRE

El teatre és un mitjà per expressar sentiments, per explicar històries, per connectar amb altres persones. El teatre és una activitat que potencia les capacitats comunicatives i pot ajudar de manera molt eficaç els infants i joves en l’educació de l’expressió corporal i oral.

ROBÒTICA

Els alumnes s’iniciaran amb el VEX robòtics i Arduino… La formació estarà enfocada a fer que els alumnes siguin capaços de desenvolupar els seus propis projectes tecnològics i, si és possible i ho desitgen, puguin participar en les diferents competicions de robòtica que hi ha al llarg del curs.

CREACIÓ DE VIDEOJOCS

Aquesta activitat està dirigida  a tots els alumnes interessats en el món de la programació . Treball amb el programa Unity que s’ha convertit en una de les eines per al desenvolupament de videojocs més populars en l’actualitat gràcies a la seva versatilitat, potència i facilitat d’ús. És imprescindible portar un ordinador portàtil personal. Dos nivells, iniciació  o continuació pels que en tenen coneixement. Es farà una prova de nivell.

TÈCNIC DE SO / DJ

Durant el curs aprendrem el funcionament bàsic dels equips i les instal·lacions d’audio professionals, tocant aspectes relacionats amb la captació sonora, la mescla, l’amplificació, sistemes d’edició, utilitzant les taules de DJ…També es proporcionaran els coneixaments necessaris de so i electrònica bàsica.

VEDRUNA AL DIA